Książka "Desery koncepcyjne"
“Desery koncepcyjne” to zbiór receptur, technik i smaków, które przedstawiają moje autorskie podejście do nowoczesnego cukiernictwa. Znajdziesz tutaj niebanalne tekstury, zaskakujące konsystencje oraz wyjątkowe designy ciastek, które stały się moim znakiem rozpoznawczym. Setki zdjęć przeprowadzą Cię krok po kroku przez procesy przygotowywania deserów, a wskazówki technologiczne pomogą lepiej zrozumieć podstawowe zasady, na których owo przygotowanie się opiera.
"Desery koncepcyjne" nie są suchym zbiorem receptur, ale kolekcją dziesięciu wyjątkowych, w pełni autonomicznych deserów, z których każdy ma swoją historię. To książka, która pozwoli Ci poczuć cukiernictwo oraz wskaże jedyną, słuszną drogę to tworzenia własnego, cukierniczego raju - serce, szczerość i pasję...
Jestem pewna, że będzie to wspaniała, cukiernicza przygoda!
Sylwia Grodzka-Haba
Pani Foremka