MAKARONIKI
INTENSYWNE POŁĄCZENIA SMAKÓW NA JEDEN KĘS. PRZYGOTOWYWANE RĘCZNIE NA BAZIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI MĄKI MIGDAŁOWEJ, BIAŁEK I CUKRU, ZACHWYCAJĄ AKSAMITNYM NADZIENIEM, KRUCHOŚCIĄ I KOLORYSTYKĄ.
Makaroniki to dla wielu jedne z najbardziej charakterystycznych ciasteczek. Na pierwszy plan wybija się ich urzekająca kolorystyka, ale zyskują uznanie również dzięki różnorodności smaków.
W naszej cukierni cały proces przygotowywania makaroników odbywa się ręcznie. Składa się na niego nie tylko wykonanie masy makaronikowej (u nas składa się ona wyłącznie z mączki z blanszowanych migdałów, białek z jaj z wolnego wybiegu oraz cukru), ale także tzw. parowanie makaroników, czy w końcu nadziewanie każdego makaronika z osobna.
Podobnie jak w przypadku wszystkich naszych produktów, również tutaj używamy komponentów najwyższej jakości. I również tutaj staramy się zaskakiwać naszych Gości strukturą i bogactwem nadzienia. Jeśli dodać do tego miękkie, wilgotne wnętrze samego ciasteczka oraz chrupkość jego korpusu, uzyskujemy połączenie wręcz idealne, które doskonale osłodzi każdy dzień i najbardziej wyjątkową okazję. Smaki makaroników, dostępnych w naszej cukierni zmieniają się dość często. Zapraszamy zatem do kontaktu telefonicznego celem poznania aktualnej ofert, która na bieząco będzie umieszczana równiez na naszej stronie internetowej oraz w mediach społecznościowych.