Zadzwoń: +48 602 319 596,
Adres: ul. Grunwaldzka 7,
41-400 Mysłowice

PRALINKI I CZEKOLADA

WYKONYWANE RĘCZNIE ZE STARANNIE WYSELEKCJONOWANYCH SKŁADNIKÓW, STANOWIĄ ELEGANCKIE DOPEŁNIENIE KAŻDEJ WYJĄTKOWEJ OKAZJI.

 

Na specjalne okazje cukiernia Pani Foremka oferuje swoim Gościom starannie dobraną konfekcję czekoladową. W jej skład wchodzą pralinki w różnych smakach oraz tabliczki czekolady.
Ręczna produkcja konfekcji czekoladowej to spore wyzwanie. To proces składający się z kilku etapów: odpowiedniego przygotowania specjalnych form z poliwęglanu, opracowania designu i ostatecznego wyglądu konfekcji, temperowania czekolady, komponowania i przygotowywania nadzienia (tzw. ganaszy), ręcznego wypełniania każdej czekoladki z osobna, czy w końcu starannego pakowania.
To wszystko składa się na luksusowy charakter naszych czekoladowych kreacji. Decyduje o nim również nietuzinkowym smak pralin i czekolad, ich elegancki i zaskakujący wygląd, bogactwo nadzienia oraz użycie najwyższej jakości składników. Tak powszechne w produkcji przemysłowej emulgatory, stabilizatory, czy produkty przedłużające żywotność czekolady, w naszej manufakturze ustępują miejsca najwyższej jakości paście orzechowej, liofilizowanym owocom, i aksamitnej, pełnej smaku belgijskiej i francuskiej czekoladzie.

 

praliny i czekolada
praliny i czekolada 2
praliny i czekolada 3
praliny i czekolada 4
praliny i czekolada 5
praliny i czekolada 6
praliny i czekolada 7
praliny i czekolada 8
praliny i czekolada 9
praliny i czekolada 10
praliny i czekolada 11
praliny i czekolada praliny i czekolada 2 praliny i czekolada 3 praliny i czekolada 4 praliny i czekolada 5 praliny i czekolada 6 praliny i czekolada 7 praliny i czekolada 8 praliny i czekolada 9 praliny i czekolada 10 praliny i czekolada 11