Torty na zamówienie
Torty wykonywane są na bazie:
- białej czekolady z wanilią
- ciemnej czekolady 72%
Ich wnętrze może skrywać następujące smaki:
-banan
-truskawka
-karmel/marakuja
-czarna porzeczka
-krem cytrynowy
-mango/marakuja
Na spodzie tortu umieszczany jest:
-wilgotny financier cytrynowy
-pełne czekolady brownie
Kolejną, nieodłączną strukturą każdego tortu jest chrupiąca warstwa tzw. prażynki, która potęguje doznania smakowe.
I na koniec wykończenie:
-zawsze minimalistyczne
-w aktualnie dostępnej kolorystyce (zwykle biały, czerwony, czarny)
-błyszczące (polewa lustrzana - mirror glaze) lub aksamitne (velvet na bazie masła kakaowego)
-z ręcznie wykonywaną dekoracją lub dedykacją czekoladową
Ceny tortów:
-rant 20 cm - tort na ok 10-12 porcji, 170 pln
-rant 22 cm - tort na ok 15-17 porcji, 240 pln
-rant 24 cm - tort na ok 20-22 porcji, 320 pln
Obok prezentujemy Państwu przykładowe realizacje, które mogą stanowić świetny punkt odniesienia do Państwa własnej realizacji.